Apraksts

Datortomogrāfija ir izmeklēšanas metode, kurā tiek izmantots rentgena starojums. Atšķirībā no rentgena izmeklējumiem, datortomogrāfijas laikā iegūst daudzus ķermeņa daļu attēlus šķērsgriezumā (3D rekonstrukcijās).

Datortomogrāfiju pielieto galvaskausa, krūšu kurvja, vēdera dobuma orgānu, mugurkaula izmeklēšanai ar un bez kontrastvielas.

Tā kā tehnoloģijas attīstās ļoti strauji, ''Veselības centrs 4'' regulāri nomaina iepriekšējo paaudžu iekārtas pret pašām jaunākajām un labākajām, tādējādi klientiem piedāvājot visprecīzāko diagnostiku.

Piemēram, SIA ''Veselības centrs 4'' filiālē ''Diagnostikas centrs'' ir pieejams atjaunots datortomogrāfijas kabinets, kas aprīkots ar jaunāko ''General Electric'' 64/128 slāņu datortomogrāfu ''REVOLUTION EVO with AsiR''.

 

Augsta izšķirtspēja, nevainojams darbības ātrums un iespēja iegūt izcilus šķērsgriezuma attēlus – šie parametri līdz šim dažādām iekārtām bija atšķirīgi – vienā labāks kāds no tiem, otrā savukārt cits, taču tagad visi šie būtiskie parametri ir izcili un apvienoti vienā iekārtā. To nodrošina absolūti jauna, GE attīstīta attēlveidošanas ķēde, kas ir revolucionāra datortomogrāfijā.

Filiālē ''Diagnostikas centrs'' datortomogrāfijas (DT) izmeklējumus iespējams veikt arī adipoziem pacientiem - cilvēkiem ar ķermeņa masu līdz pat 227 kg.

Slēdziena saņemšanas forma ir digitāls attēls CD formātā un rakstisks slēdziens.

Slēdziena saņemšanas laiks: 3 – 5 darba dienu laikā. 

Pieejami Nacionālā veselības dienesta (NVD) apmaksāti, apdrošināšanas kompāniju apmaksāti un maksas pakalpojumi.

Pieteikties